Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Vasile Aaron, Sibiu

Vasile Aaron, Sibiu

€189.000

Suprafata: 107 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 2
An constructie: 2023
Data publicare: 22-04-2024

Detalii despre proprietate

Comision 0 la achizitie! Va oferim spre vanzare o casa tip triplex finisata la cheie, cu 4 camere in suprafata totala de 148 mp, situata pe strada Unirii din Selimbar, pozitionata pe un teren cu o suprafata totala de 181 mp, din care amprenta la sol a casei este de 81 mp, iar restul terenului ramane curte libera, in suprafata de 100 mp. Predarea se va face la stadiul de cheie in decursul anului 2023, iar locuinta va fi personalizata inca din stadiul de rosu cu materiale alese de dumneavoastra in limita unui buget.

Interiorul casei are o suprafata utila de 107 mp, fiind impartita pe parter si etaj. Parterul este compus dintr-o camera de zi generoasa cu o suprafata de 30.53 mp, o bucatarie inchisa, de 12.96 mp, o baie mica de 3.87 mp, camara de 3.15 mp in care accesul se face din bucatarie, debara de 2.53 mp si un hol de acces cu spatiu pentru pantofar si cuier. Etajul este compus dintr-un dormitor matrimonial dotat cu un dressing propriu, oferind o solutie optima pentru depozitarea hainelor si acces facil la ele, al doilea dormitor este spatios, cu o suprafata de 15.06 mp si ofera suficient spatiu pentru un dressing, cel de-al treilea dormitor are o suprafata de 12.25 mp, fiind o optiune ideala pentru o camera de oaspeti sau o camera pentru copii. Holul are o suprafata de 6 mp, fiind suficient de mare pentru a se circula fara probleme, baia este dotata cu un geam de aerisire si are suprafata de 5.81 mp, fiind utila si functionala. De asemenea, locuinta dispune de un pod, spatiu pentru depozitare, accesibil prin intermediul unei scari rabatabile, cu suprafata de aproximativ 55 mp.

Separat de suprafata utila locuinta dispune de o terasa tip loggie in suprafata de aproximativ 11 mp, pavata cu gresie antiderapanta, care beneficiaza de priza si cablu TV, racord gaz pentru gril pe gaz si iluminat. De asemenea, casa dispune si de un balcon in suprafata de 4.13 mp, pavat cu acelasi tip de gresie, in care accesul se face din dormitorul matrimonial.

Finisaje standard la interior:

Pereti tencuiti ( tencuiala var-ciment ), gletuiti cu materiale marca Ceresit si zugraviti in lavabila alba;

Instalatii electrice cu tablou general individual si sigurante pentru consumatorii de putere, doze, dulii, prize si intrerupatoare montate marca Schneider, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ) inclusiv prize montate;

Instalatie termica cu centrala proprie in condensatie marca Vailant si senzor de gaz, incalzire in pardoseala parter si etaj cu distribuitor separat pentru fiecare etaj si cablaj pentru termostatare individuala in fiecare camera;

Racorduri apa-canal in baie si bucatarie;

Racord gaz metan in bucatarie;

Instalatie de aer conditionat cu aparat montata pe holul dintre etaje;

Contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa;

Finisaje la alegerea dumneavoastra: gresie și faianță în bucătărie, gresie și faianță în băi, obiecte sanitare, parchet laminat si uși de interior.

Finisaje standard structura si acoperis:

Elevatie 50 cm izolata placata cu polistiren extrudat si acoperita cu tencuiala;

Zidarie din caramida Porotherm Wienerberger cu grosimea de 30 cm exterior si 25 cm interior;

Zidarie dubla intre case 50 cm + izolatie fonica din polistiren extrudat;

Peretii exteriori izolati cu polistiren de 10 cm cu densitatea EPS80 si tencuiala decorativa;

Tamplarie PVC 5 camere, 3 foi de sticla si protectie solara, glafuri interioare si exterioare, culoare tamplarie alb la interior si antracit la exterior;

Rulouri exterioare din PVC actionate elecric;

Usa de acces marca Q-Fort cu izolatie termica si fonica;

Acoperis tip sarpanta cu invelitoare tip tigla din beton marca Bramac ce include tot sistemul de la Bramac ( tigla, hidroizolatie, jgeaburi, burlane si parazapezi );

Curte si parcare: Suprafata libera de teren se va amenaj la cheie, cu gazon, racord exterior pentru apa, garduri cu structura din beton si inchideri metalice vopsite electrostatic, alei pietonale pavate si 2 locuri de parcare amenajate in fata casei.

Parti comune: Complexul din care face parte locuinta dispune de starada de acces asfaltata, iluminat stradal si trotuare amenajate si un loc de joaca pentru copii ce va fi imprejmuit si amenajat cu mobilier specific.

Valoarea de achizitie a casei este de 189.000 euro la stadiul de cheie, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 1509.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare